Doe je mee? Musical4daagse in Schouwburg Amstelveen

Terug naar overzicht

Volgens de De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is het officieel: het actief of passief beleven van kunst bevordert de gezondheid. De kracht van theater belangrijker dan ooit na de afgelopen jaren van lockdowns en quarantaine.
Deze herfstvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar weer even stralen op het toneel van het theater. 4 dagen zingen, dansen en acteren, dat ga jij doen tijdens De Musical4daagse.

De Musical4daagse is een uniek project dat kinderen vanaf zes jaar stimuleert hun eigen talenten te ontwikkelen. Met iedere groep maken de docenten binnen vier dagen een musical. De Musical4daagse zorgt ervoor dat de kinderen (en de ouders) zich bewust worden wat theater kan betekenen. Maar dat niet alleen, iedereen die meedoet met De Musical4daagse krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten. Als de kinderen later het theater binnen stappen zullen ze altijd aan het moment denken wanneer zij op het toneel stonden tijdens De Musical4daagse.

De Musical4daagse is voor iedereen vanaf 6 t/m 12 jaar. Voor jou en voor je ouders een unieke ervaring. In samenwerking met 15 theaters door heel Nederland proberen wij zoveel mogelijk kinderen het theater binnen te krijgen! In elke vakantie, 4 dagen zingen, dansen en acteren. Je hebt geen ervaring nodig. Het theater is voor ieder kind.

Zie jij jezelf daar al staan? Kriebels in je buik… Nog 1 minuut en dan sta jij op het toneel in de spotlights. Het publiek kijkt naar je en het is muisstil… En dan, het applaus… Het lijkt wel magisch. www.musical4daagse.nl/amstelveen

Wat is belangrijk om te weten?

  • 17 t/m 20 oktober 2022 Schouwburg Amstelveen
  • 09:00 tot 14:00
  • 6 t/m 12 jaar
  • 4 dagen zingen, dansen en acteren