Projectweek 16 t/m 24 maart

Terug naar overzicht

Van maandag 16 maart tot en met dinsdag 24 maart vindt de jaarlijkse Projectweek weer plaats op onze school. Deze week houden we ons bezig met een goed doel. We praten hierover met de kinderen. Daarna gaan we bedenken hoe we met elkaar geld kunnen ophalen voor dit goede doel. De kinderen leren dat het fijn is om iets voor een ander te doen.

Dit jaar is het goede doel: “Kinderhulp Afrika”
Om het jaar halen wij geld op voor deze stichting. Al een aantal jaar geleden maakten we kennis met deze stichting via ouders van (inmiddels oud) leerlingen. Zij hebben een weeshuis opgericht in Uganda en om het jaar dragen wij ons steentje bij. Zo hebben wij geholpen met een nieuwe slaapzaal, speeltoestellen voor buiten en kregen de kinderen een goed gevulde etui met toiletspullen. Dit jaar hebben wij weer gevraagd waarmee we kunnen helpen. De kinderen in het weeshuis hebben weer nieuwe schoenen nodig. Daar gaan we voor!

Op dinsdag 24  maart van 14.30 uur tot 15.30 uur is de afsluiting van de Projectweek en vinden er vele activiteiten plaats op school.
groep 1/2: verkoop knutselwerkjes en grabbelton
groep 3/4: verkoop knutselwerkjes en op safari
groep 5/6: beautysalon, boeken/speelgoed verkoop
groep 7/8: restaurant
Aula groep 5/6: kraam van Kinderhulp Afrika

U komt toch ook? Wij hopen wanneer u niet kunt komen dat u voor uw kind(eren) het zo kunt regelen dat zij toch een bezoek kunnen brengen en mee kunnen doen aan alle activiteiten dinsdagmiddag! We vragen u te betalen met contant geld.
Om 14.30 uur gaan de deuren open. U kunt uw kind(eren) in de klas ophalen (groep 1 t/m 4) en een rondje maken door de school. De kinderen van groep 5 t/m 8 spreken zelf af met hun ouders.

Wij gaan proberen een mooi bedrag op te halen voor Kinderhulp Afrika!
Het Team van De Springschans